Bansai

Namn: Bansai
Född: Februari 2016
Kön: Tik
Ras: Galgo
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: 65 cm
Vikt: 22 kg
Finns: Jourhem i Linköping

Bansai är en av de tolv galgos som kom in till det kommunala hägnet i Torrevieja för ett par månader sedan. Hon hade tillsammans med de andra bott med kriminella personer som blivit arresterade av polisen, och de vanvårdade hundarna omhändertogs av myndigheterna. Polisen bad vår samarbetspartner om hjälp att omplacera dem – och tur var väl det!

Denna tjej är oerhört vacker i sin vita raggiga päls. När vi gick på promenad med Bansai på vårt besök kunde hon inte få nog av kärlek och uppmärksamhet, och det gjorde ont att bara kunna erbjuda henne en kort kelstund innan det var dags att gå in i kenneln igen.

När Bansai i sommar skulle kastreras inför resan till Sverige var Spanien drabbad av en otrolig värmebölja. Därför vågade inte hägnet låta henne bo där när såret skulle läka. Bansai hade tur och hamnade i ett jourhem, där hon bodde tills avresan till Sverige.

Så fort Bansai har landat i sitt jourhem i Sverige kommer vi att uppdatera hennes sida med mer information om hennes personlighet och egenheter.

Om du är intresserad av att adoptera Bansai, skickar du in din intresseanmälan här. Observera att eftersom Bansai har använts för hetsjakt kommer hon inte att placeras tillsammans med katt eller andra smådjur.

Annonser