Gordon

Hunden GordonNamn: Gordon
Född: Oktober 2017
Kön: Hane
Ras: Amstaffmix
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: 48 cm
Vikt: 28 kg
Kommer till Sverige: 22 oktober 2019

Gordon kom till det kommunala hägnet i Torrevieja som valp och blev ganska omgående adopterad av ett spanskt par. Men nu ska paret ha barn och därför lämnade de nyligen tillbaka Gordon till hägnet. Vi har bestämt att det är hög tid att människor slutar svika denna fina kille, och därför är det dags att han får åka till Sverige och leva livet!

Gordon har en tydlig utstrålning – det är verkligen något alldeles speciellt med honom. Han liksom lyser: ”Här är jag!” Han har därför en tendens att dra allas blickar till sig. När vi träffade honom i juli slogs vi av hur ståtlig och självsäker han var, och vi smälte när han tittade på oss med sina snälla ögon. Han sökte sig till oss alla som var på besök, och vi uppfattade honom som mycket social och utåtriktad.

Utöver det har Gordon ett fantastiskt hundspråk och han kommer väl överens med de andra hundarna på hägnet. Det här är en riktigt snäll kille, som vill ha det mysigt och kärleksfullt runt sig – han har inte tid att hålla på och bråka! Med andra ord tror vi att Gordon skulle funka fint i en familj som redan har hund. Men vi är helt övertygade om att han också skulle trivas som ensamhund. Det viktigaste för honom är människors kärlek och närhet.

Om du är intresserad av att adoptera Gordon, skickar du in din intresseanmälan här.

Annonser