Jordan

Hunden JordanNamn: Jordan
Född: Oktober 2018
Kön: Hane
Ras: Blandras (PPP-hund)
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: 59 cm
Vikt: 18,5 kg
Finns: Jourhem i Göteborg

Jordan hittades ensam på gatan när han var ett par månader gammal och togs till hägnet som drivs av vår samarbetspartner Apadac. Vi i BFF Strays träffade Jordan första gången under Projekt Apadac i våras, då han tog oss med storm.

Den gladaste killen som finns – det är Jordan! Allt i livet är ett äventyr och till för att upptäckas. Han kommer att få sitt framtida hem att skratta dagligen med sina tokiga upptåg och sin klumpighet. Själv älskar han alla – barn, äldre eller förbipasserande på gatan eller spårvagnen. Och Jordan charmar alla han möter!

Jordan älskar att gå ut och gå, och gärna med långt koppel så att han har möjlighet att springa och hoppa upp på stenar. Han älskar mat och godis och kommer bli en grym träningskompis eftersom han är smart och lättlärd. Han är verkligen en kompis att utvecklas tillsammans med. Det finns så mycket potential hos den här killen eftersom han är kvicktänkt och vill lära sig nya saker.

Inomhus kan Jordan efter en promenad fortfarande ha spring i benen, men det löser sig med tugg och kluriga matlådor. När han är mätt och belåten är han den bästa myskompisen, som gärna ligger nära, nära (läs på). Han gosar in sig och ger oändligt med pussar.

Sammantaget är Jordan orädd och framåt, och verkar helt oförstörd av sin trassliga start på livet. Han är en trygg individ som tar sig an livet med glädje och nyfikenhet. Den som adopterar Jordan kommer att få en bästa vän som kommer att göra varje regnig dag till ett äventyr med skratt!

Om du är intresserad av att adoptera Jordan, skickar du in din intresseanmälan här.