Katulu

Hunden KatuluBOKAD
Namn: Katulu

Född: 2017
Kön: Hane
Ras: Blandras
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: 43 cm
Vikt: 18 kg
Kommer till Sverige: 16 juli 2019

Katulus historia liknar den som många hundar på hägn i Spanien har. Han hittades gående ensam på gatan, förvirrad och vilse. En snäll kvinna plockade upp honom och försökte hitta hans familj, men utan framgång. Han togs därför till vår samarbetspartner Apadacs hägn, där dessvärre ingen har frågat efter honom. Förmodligen har hans familj kastat ut honom. Ofta dumpas hundarna från bilar en bit hemifrån för att de inte ska hitta hem igen.

Trots den tärande miljö som ett hägn utgör har Katulu inte tappat gnistan. Han är väldigt människoorienterad, och tar varje chans han kan få till kel, kli och bus. När vi i BFF Strays träffade honom kände vi omedelbart att detta charmtroll skulle göra succé i Sverige. Det går bara inte att motstå hans raggiga päls, hängande och slängande tunga, och otroligt vackra ögon. Han ser ut som en riktig byracka – med andra ord en helt perfekt BFF stray!

Katulu tycker också mycket om andra hundar och samspelar fint med alla olika typer som finns på hägnet. Vi tror att Katulu skulle tycka att det var festligt med en fyrfota bror eller syster i sitt för-alltid-hem. Men det absolut viktigaste för honom är utan tvekan att han får en egen människa som kan ge honom närhet, ta med honom på äventyr och älska honom. Vi lovar att den som adopterar Katulu kommer att få en fantastiskt rolig och lojal bästa vän för livet.

Om du är intresserad av att adoptera Katulu, skickar du in din intresseanmälan här.

 

Annonser