Maca

Hunden MacaNamn: Maca
Född: Oktober 2018
Kön: Tik
Ras: Amstaffmix
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: 50 cm
Vikt: 26 kg
Kommer till Sverige: 20 april 2023

Maca kan nog vara bekant för den som följt BFF Strays en längre tid. Hon och hennes bror Stark (som också förmedlas av BFF Strays) skulle nämligen kommit till Sverige redan 2020, men pandemin kom emellan. Därför är vi så glada att det äntligen är deras tur!

Maca har en sorglig bakgrund. Hon och Stark bodde hos en man som inte tog hand om dem ordentligt. De fick varken tillräckligt att äta eller annan omvårdnad. Stark kom till vår samarbetspartner Apadac innan Maca, men bara några veckor efter hans ankomst kom polisen även med Maca, då de upptäckt att hon var ensam hemma och ägaren inte gick att hitta.

Vi har träffat Maca flera gånger vid det här laget och hon har alltid charmat oss totalt. Hon är gosig, älskar bollar och verkar framför allt uppskatta att busa med sin bror Stark. Hon tar för sig och är nyfiken. Volontärerna på hägnet beskriver henne som kärleksfull, mysig och tillgiven. Det här är en tjej som hälsar en välkommen på en gång när man kommer in till henne i boxen. Hon är glad, taggad och lekfull.

Om du är intresserad av att adoptera Maca, skickar du in din intresseanmälan här.