Odín

Hunden OdínBOKAD
Namn: Odín

Född: Oktober 2016
Kön: Hane
Ras: Galgo
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: Info kommer inom kort
Vikt: Info kommer inom kort
Kommer till Sverige: 16 juli 2019

Det kommunala hägnet i Torrevieja tog för ungefär ett år sedan hand om en stor grupp galgos, däribland Duquesa och Bansai, som tidigare placerats genom BFF Strays. Av de tolv hundar som kom in, är det bara Odín som inte ännu har funnit en familj. Hans tidigare situation var långt ifrån idealisk eller bra, då han tillsammans med de andra hundarna bodde hos kriminella personer som vanvårdade dem. Efter att ägarna blivit arresterade av polisen omhändertogs djuren av myndigheterna, som bad vår samarbetspartner om hjälp.

När vi fick höra att Odín var den enda av hundarna kvar från förra året, kändes det självklart att hjälpa honom. Han var en aktuell kandidat redan till BFF Strays förra resa, eftersom vi tyckt så mycket om honom de gånger vi träffat honom. Han är otroligt lätt att förälska sig i!

Odín är människoorienterad och verkligen törstar efter närhet. Allra helst vill han att man aldrig ska sluta klappa, vilket inte är så konstigt när man vet hur han har haft det! Det här är dock en försiktig herre, som kommer att behöva en adoptör som har förståelse för hans förflutna och som i lugn takt och med mycket kärlek kan visa honom att världen inte är en farlig plats längre.

Eftersom Odíns förra ägare trakasserade hägnet och ville få tillbaka honom, fick de för Odíns säkerhets skull nyligen flytta honom till ett jourhem. I jourhemmet bor han tillsammans med tre andra hundar, som han fungerar fint med.

Om du är intresserad av att adoptera Odín, skickar du in din intresseanmälan här. Observera att eftersom Odín har använts för hetsjakt kommer han inte att placeras tillsammans med katt eller andra smådjur.

Annonser