Sandy

Hunden SandyNamn: Sandy
Född: Januari 2019
Kön: Tik
Ras: Blandras
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: 52 cm
Vikt: 25 kg
Kommer till Sverige: 3 november 2020

Sandy hittades ensam på gatan och togs till Torreviejas kommunala hägn under våren 2020. Eftersom ingen ägare frågat efter henne tillföll hon hägnet. Men tur i oturen för Sandy, för nu kan hon resa till Sverige med BFF Strays!

Vi blev direkt kära i Sandy när vi träffade henne. Hon gör inte så mycket väsen av sig och överskuggas lätt av de mer utåtriktade hundarna. Men när vi tog henne på en promenad visade hon mer av sin personlighet och ville få kläm på vilka vi var. Hon var tillgiven och ville gärna få lite kli. Volontärerna på hägnet beskriver henne som social, kärleksfull och lugn.

Sandy blev faktiskt adopterad under våren, men lämnades tillbaka eftersom hon visade rädsla för familjens barn. Därför söker vi ett hem utan små barn till Sandy. Hon har tur och bor i jourhem i Spanien tills det är dags att resa till Sverige, och jourmatte berättar att Sandy tydligt visar att hon blir skrämd av barns ljudnivå och hastiga rörelser. Större barn, från cirka tio år och uppåt, har hon inte reagerat på. Sandy vill inte heller bo med katt.

Jourmatte berättar att Sandy tycker mycket om att bara vara hemma och mysa. Hon gillar också att sitta och spana på världen utanför. Hon fungerar fint ihop med andra hundar.

Om du är intresserad av att adoptera Sandy, skickar du in din intresseanmälan här.