Trivoli

Hunden TrivoliNamn: Trivoli
Född: Augusti 2013
Kön: Tik
Ras: Amstaffmix
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: 64 cm
Vikt: 40 kg
Kommer till Sverige: 3 november 2020

Trivoli hade en familj, som bodde på en stor bondgård. Gården hade stora fält runtomkring. Det fanns dock inga stängsel, så Trivoli, som alltid bodde utomhus, sprang dag ut och dag in på fälten, nära vägen och utsatt för fara. Några volontärer från Apadac åkte för att tala med familjen, eftersom de ansåg att situationen var så farlig för Trivoli. Men i stället för att förändra något tyckte familjen att volontärerna kunde ta med sig hunden. Så under våren 2020 hamnade Trivoli på Apadacs hägn. Hon hade dock tur och fick ganska omgående plats i ett jourhem.

När vi besökte Apadac kom jourmatte med Trivoli, med förhoppning om att vi skulle se vilken pärla hon är. I Spanien har Trivoli ingen chans att bli adopterad. Hon är både lite till åren och en PPP-hund, så utsikterna är inget vidare. Det syntes lång väg hur charmad jourmatte var av Trivoli, och vi sällade oss också till den skaran rätt omgående. Trivoli är en stor, vänlig jätte, som bara vill ge kärlek. Hon ger intryck av att vara klok och värdig.

För oss var det självklart att Trivoli skulle få komma till Sverige. Hon har förhoppningsvis många år kvar att leva och hon förtjänar att göra det i ett hem där hon får lika mycket kärlek som hon ger. Hon är dock överviktig, och för att ha bättre förutsättningar behöver hennes för-alltid-hem vara beredda på att jobba med det omgående.

Om du är intresserad av att adoptera Trivoli, skickar du in din intresseanmälan här.