Våra sponsorer

Nedan listar vi de organisationer som sponsrar BFF Strays ekonomiskt. Vill du och din organisation komma med i vårt gäng? Skicka ett mejl till info@bffstrays.se så pratar vi vidare!

Djurrättsalliansens loggaDjurrättsalliansen
Djurrättsalliansen är en ideell organisation som bildades 2005. Organisationen arbetar för ett samhälle som visar respekt och empati för djur. Djurrättsalliansen arbetar med att dokumentera, avslöja och bekämpa djurplågeri i olika former. Den första större undersökningen visade förhållandena på 100 grisfarmer i Sverige och hur grisarnas verklighet ser ut. Sedan dess har organisationen filmat på minkfarmer, hönserier, kalkonfarmer och slakterier, allt för att visa djurens verklighet för det svenska folket.

Lush loggaLush
Lush är ett hudvårdsföretag som gör 100 % vegetariska produkter. Lush gör effektiva produkter av färska ekologiska frukter och grönsaker, de finaste eteriska oljorna och säkra syntetiska ingredienser. Organisationen köper ingredienser endast från företag som inte utför tester på djur. Lush uppfinner sina egna produkter och dofter, gör dem färska för hand och använder mycket lite eller inget konserveringsmedel och förpackningar, samt använder bara vegetariska ingredienser.

Spara

Spara

Spara

Annonser