Bli medlem

Brun hund

Tack för att du vill stötta BFF Strays och hjälpa utsatta spanska hundar!

Medlemsavgift tas ut i form av en årsavgift på 150 kronor per person. Du som delar hushåll med en befintlig medlem i BFF Strays får ett rabatterat medlemskap: 50 kronor per person. Studerande, långtidssjukskrivna, ensamstående föräldrar och andra med begränsad ekonomi betalar också en årsavgift på 50 kronor per person. Oavsett belopp blir du förstås fullvärdig medlem på alla sätt.

För att bli medlem, fyll i formuläret nedan och gör en inbetalning på föreningens bankgiro 696-1544. Du kan också använda dig av Swish-nummer 123 572 94 39 eller Paypal till adressen info@bffstrays.se. Skriv ”medlem” och ditt namn som meddelande.

Om du bor utomlands eller har andra svårigheter med att använda de betalningssätt som vi erbjuder, till exempel om du har skyddade personuppgifter, vänligen mejla oss på kontakt@bffstrays.se så hjälper vi dig.

Som medlem i BFF Strays kommer du att löpande få information om bland annat arbetet i föreningen. Syftet med personuppgiftsbehandling är att kunna ge relevant information om vårt arbete med mera till våra medlemmar och för medlemsadministration. Av ovan nämnd anledning behöver vi låna några av dina personuppgifter för att kunna tillhandahålla ett medlemskap i vår förening. Vi behöver ditt namn, telefonnummer, adressuppgifter och e-post för att kunna kommunicera med dig och föra register. BFF Strays delar inte någon av dina personuppgifter till någon tredje part.

Du har rätt att återkalla ditt samtycke när som helst. Du har också rätt till dataportabilitet, invända mot bearbetning, få tillgång till dina personuppgifter, rätta till eller radera dina personuppgifter och lämna in klagomål hos Datainspektionen. Du kan läsa mer om dina rättigheter här.

Du är välkommen att kontakta oss på kontakt@bffstrays.se om du har några frågor. BFF Strays integritetspolicy hittar du här.

 

Spara

Spara

Spara