Reko adoptörer

Vit hund

Välkommen till sidan för dig som känner dig redo att ta det bästa beslutet i ditt liv: att adoptera en hund! Vi i BFF Strays finns här för att guida och stötta dig genom hela processen; från att ha förälskat dig i en bild här på hemsidan, till att hunden äntligen ligger i din egen soffa, och genom hela ert liv tillsammans.

BFF Strays ställer höga krav på våra adoptörer, och du kommer att få gå igenom ett första telefonsamtal, ett hembesök och en intervju innan vi tar ett beslut om huruvida du blir godkänd som adoptör. Läs mer om hur adoptionsprocessen går till här.

Anledningen till våra höga krav är enkel: vi vill jobba reko rakt igenom i vår förening. I gengäld kommer BFF Strays alltid finnas där för dig och din hund – ingen fråga är för stor eller för liten. Vi har många års samlad erfarenhet av omplaceringshundar, och ett stort nätverk av medhjälpare med olika kompetenser, duktiga instruktörer, och hundmänniskor som vi litar på inom olika områden. Du är aldrig ensam, oavsett om du vill skrika ut din lycka över framsteg som din hund gör, eller behöver hjälp, råd och stöttning i en jobbig situation.

Vi i BFF Strays vet helt enkelt att det är fantastiskt att adoptera en hund, men vi känner också till de problem och utmaningar som kan uppstå. När hunden som var så söt och rar på bilderna på hemsidan har ätit upp dina favoritskor eller skäller oavbrutet på osynliga saker under de första dagarna – då är det ganska skönt att ha någon att vända sig till!

Har du läst så här långt och känner dig redo att ta emot en hund i din familj och ditt hem? Läs punkterna nedan också.

Brun hund

Känner du att du kan svara ja på dessa påståenden? Skicka in din ansökan om att få adoptera din egen BFF här!

Här kan du läsa ännu mer om vilka krav vi ställer på våra adoptörer.