Våra samarbetspartners

Nedan listar vi de organisationer som BFF Strays samarbetar med. Vill du och din organisation komma med i vårt gäng? Skicka ett mejl till kontakt@bffstrays.se så pratar vi vidare!

Csigoras loggaCsigoras hundbutik
BFF Strays medlemmar får 10 % rabatt på allt i Csigoras sortiment utom foder. Om du som medlem av någon anledning inte har fått den rabattkod som du behöver för att kunna nyttja rabatten, eller helt enkelt har tappat bort den, skicka e-post till kontakt@bffstrays.se så ordnar vi upp det.

Csigora värnar om en god etisk hundsyn som tar hänsyn till hundens egna behov och förutsättningar. Företaget förespråkar samma typ av hundträning som BFF Strays gör, nämligen den som söker belöna fram önskat beteende i stället för att med våld tvinga fram önskvärt resultat. Csigoras sortiment bygger på tre grundprinciper: Hänsyn till forskning om hundens behov, ambitionen att kombinera hög kvalitet med hög funktionalitet, samt fokus på snygg design och form.

Djurens Rätts loggaDjurens Rätt
Djurens Rätt hjälper BFF Strays att nå ut med sitt budskap, till exempel genom att låta BFF Strays stå gratis på mässor.

Djurens Rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation, som arbetar för en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv. Djurens Rätt verkar framför allt inom Sverige men samverkar med andra organisationer och nätverk internationellt och inom EU. Djurens Rätt vill vara djurens röst i samhället och försvara deras rättigheter. Den djursyn som Djurens Rätt har stämmer otroligt väl överens med hur BFF Strays har tagit ställning gällande såväl djurrätt som hundträning.

Djurrättsalliansens loggaDjurrättsalliansen
Djurrättsalliansen hjälper BFF Strays att få ut sitt budskap och har dessutom stöttat oss ekonomiskt, exempelvis i samband med våra insamlingar och kampanjer.

Den ideella organisationen Djurrättsalliansen arbetar för ett samhälle som visar respekt och empati för djur. Djurrättsalliansen arbetar med att dokumentera, avslöja och bekämpa djurplågeri i olika former. Den första större undersökningen visade förhållandena på 100 grisfarmer i Sverige och hur grisarnas verklighet ser ut. Sedan dess har organisationen filmat på minkfarmer, hönserier, kalkonfarmer och slakterier, allt för att visa djurens verklighet för det svenska folket.

Finfinas hundkompis loggaFinfinas hundkompis
Finfinas hundkompis erbjuder BFF Strays jourhem och adoptörer 30 % rabatt på privatträning, samt 30 % rabatt på problemhundsutredning (gäller både stora och lilla paketet).

Finfinas hundkompis är ett hunddagis, som utöver dagis också erbjuder all-inclusive, omsorg och agility. Maria Brodén på Finfinas hundkompis är hundinstruktör, problemhundskonsult, dogworkinstruktör, och zen- och dogainstruktör. Hon har även gått hunddagisutbildning. Maria Brodén brinner särskilt för hundar som har det lite svårt i livet. Självfallet arbetar Finfinas hundkompis enbart belöningsbaserat, precis om vi i BFF Strays.

Logga Hela livets hundskolaHela livets hundskola
Hela livets hundskola erbjuder: en första gratis konsultation för BFF Strays jourhem, 10 % rabatt för BFF Strays medlemmar på privatlektioner och beteendekonsultationer, 20 % rabatt för för-alltid-hem på privatlektioner och beteendekonsultationer, samt 10 % rabatt på kurser som är i Hela livets hundskolas egen regi för både medlemmar och adoptörer.

Jenny Möller som driver Hela livets hundskola är hundinstruktör och hundbeteendeutredare. Hon brinner för att hjälpa de osäkra hundarna, och att anpassa kursmiljöer så alla kan känna sig trygga. Hennes mål är att alla ska våga gå kurs och kunna ha roligt tillsammans med sina hundar. Givetvis arbetar hon belöningsbaserat.

Hund Helt Enkelts loggaHund Helt Enkelt
Hund Helt Enkelt samarbetar med BFF Strays bland annat genom att ge bort boken ”Omplacering. Helt enkelt.” till våra adoptörer. Allt för att ge hundar som är nya i Sverige den bästa starten! Om du som adoptör av någon anledning inte har fått den kod som du behöver för att kunna beställa boken gratis, eller helt enkelt har tappat bort den, skicka e-post till kontakt@bffstrays.se så ordnar vi upp det.

Hund Helt Enkelt består av Ulrika Högbom och Åsa Jakobsson. Hos Hund Helt Enkelt blandas kaos och kontroll (och kryddas med pyttelite crazy). Ulrika och Åsa har en bred kompetens och stor erfarenhet av ett flertal sporter och hundtyper. Hund Helt Enkelts filosofi bygger på att hundträning ska vara roligt för båda, och det blir det när det är belöningsbaserad och effektiv träning som bygger på samarbete.

Beatrice Pettersson och hunden OttoHundklimpen
BFF Strays medlemmar och för-alltid-hem får 10 % rabatt på privatlektioner hos Hundklimpen.

Hundklimpen fokuserar på att hitta lösningar på problem och skapa en glädjefylld träningssituation. Målet är att det alltid ska vara kul att gå på hundkurs. Genom roliga och lärorika kurser kan hundägaren få nya perspektiv och förståelse för sin hund. Beatrice Pettersson som driver Hundklimpen är inte bara diplomerad hundinstruktör utan också retoriker inom ledarskap och kommunikation, och kan med det som grund på ett pedagogiskt och intressant sätt lära människan nya sätt att hantera situationer.

Logga N&T hundskolaN&T Hundskola
N&T Hundskola erbjuder BFF Strays adoptörer och jourhem 50 % rabatt på en kurs och 10 % rabatt på privatlektioner. Bokar man tre lektioner eller fler får man den första gratis. N&T Hundskola erbjuder också medlemmar i BFF Strays 10 % rabatt på kurser och privatlektioner.

N&T Hundskola erbjuder privatlektioner, valpkurser, vardagssamarbeteskurser, specialkurser (inkallning, antijakt, frivillig hantering med mera), aktiveringskurser och kurser inom nose work. Grundstenarna i N&T:s tänk är glädje, förståelse och samspel. Stéphanie Lundell som driver N&T Hundskola och Positivets hundcenter AB (hunddagis) är utbildad hunddagisföreståndare, valpinstruktör, allmänlydnads- och klickerinstruktör, nose work-instruktör, samt agilityinstruktör. Hon har själv tre omplaceringar.

rplus_logoR+ Hundskola
R+ Hundskola erbjuder halva priset på den första kursen för BFF Strays för-alltid-hem. Dessutom erbjuder företaget en första gratis konsultation för BFF Strays jourhem och därefter halva priset för lektioner för jourhemmen. Utöver detta hjälper dessutom R+ Hundskola till med intervjuer och bedömningar av adoptörer och jourhem, samt hjälper BFF Strays som organisation med tips och bollar idéer vid behov.

R+ Hundskola jobbar med moderna, effektiva metoder som ser till hundens naturliga förutsättningar, och tillämpar klickerprinciperna för att förändra beteenden och lära hundarna att fungera väl i vårt samhälle. Givetvis arbetar R+ Hundskola med positiv förstärkning, precis som BFF Strays gör.

Vecanis
Vecanis och BFF Strays samarbetar bland annat på mässor och på andra evenemang för att sprida kunskap om vegetabilisk kost för hundar. Vecanis ger alla BFF Strays adoptörer och jourhem möjlighet att kostnadsfritt få ett vegofoder-startkit. Det är ett smörgåsbord av de torrfoder Vecanis har i butiken, allt för att det ska vara enkelt att provsmaka vad som erbjuds inom vegetabiliska foder. Vill du nyttja erbjudandet? Skicka e-post till kontakt@bffstrays.se och ange namn, adress och mobilnummer (för leverans), så skickar vi det vidare.

Vecanis erbjuder ett stort urval av högkvalitativa veganska hundfoder liksom tugg, kex och mycket mer. Butiken har valt att specialisera sig på detta så att vi kan leva tillsammans med våra hundar utan att tumma på vår omtanke om andra djur. Vecanis anser att något av det finaste du kan göra är att bli vegan, adoptera ett hemlöst djur, och sedan leva veganskt tillsammans. BFF Strays kunde inte hålla med mer! Med Vecanis utbud vill butiken göra det valet lättare för alla.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara