Våra samarbetspartners

Nedan listar vi de organisationer som BFF Strays samarbetar med. Vill du och din organisation komma med i vårt gäng? Skicka ett mejl till info@bffstrays.se så pratar vi vidare!

Csigoras loggaCsigoras hundbutik
BFF Strays medlemmar får 10 % rabatt på allt i Csigoras sortiment utom foder. Om du som medlem av någon anledning inte har fått den rabattkod som du behöver för att kunna nyttja rabatten, eller helt enkelt har tappat bort den, skicka e-post till info@bffstrays.se så ordnar vi upp det.

Csigora värnar om en god etisk hundsyn som tar hänsyn till hundens egna behov och förutsättningar. Företaget förespråkar samma typ av hundträning som BFF Strays gör, nämligen den som söker belöna fram önskat beteende i stället för att med våld tvinga fram önskvärt resultat. Csigoras sortiment bygger på tre grundprinciper: Hänsyn till forskning om hundens behov, ambitionen att kombinera hög kvalitet med hög funktionalitet, samt fokus på snygg design och form.

Djurens Rätts loggaDjurens Rätt
Djurens Rätt hjälper BFF Strays att nå ut med sitt budskap, till exempel genom att låta BFF Strays stå gratis på mässor.

Djurens Rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation, som arbetar för en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv. Djurens Rätt verkar framför allt inom Sverige men samverkar med andra organisationer och nätverk internationellt och inom EU. Djurens Rätt vill vara djurens röst i samhället och försvara deras rättigheter. Den djursyn som Djurens Rätt har stämmer otroligt väl överens med hur BFF Strays har tagit ställning gällande såväl djurrätt som hundträning.

Djurrättsalliansens loggaDjurrättsalliansen
Djurrättsalliansen hjälper bland annat BFF Strays att få ut sitt budskap, exempelvis genom att stå gratis på Vegomässan.

Den ideella organisationen Djurrättsalliansen arbetar för ett samhälle som visar respekt och empati för djur. Djurrättsalliansen arbetar med att dokumentera, avslöja och bekämpa djurplågeri i olika former. Den första större undersökningen visade förhållandena på 100 grisfarmer i Sverige och hur grisarnas verklighet ser ut. Sedan dess har organisationen filmat på minkfarmer, hönserier, kalkonfarmer och slakterier, allt för att visa djurens verklighet för det svenska folket.

Finfinas hundkompis loggaFinfinas hundkompis
Finfinas hundkompis erbjuder BFF Strays jourhem och adoptörer 30 % rabatt på privatträning, samt 30 % rabatt på problemhundsutredning (gäller både stora och lilla paketet.)

Finfinas hundkompis är ett hunddagis, som utöver dagis också erbjuder all-inclusive, omsorg och agility. Maria Brodén på Finfinas hundkompis är hundinstruktör, problemhundskonsult, dogworkinstruktör, och zen- och dogainstruktör. Hon har även gått hunddagis-utbildning. Maria Brodén brinner särskilt för hundar som har det lite svårt i livet. Självfallet arbetar Finfinas hundkompis enbart belöningsbaserat, precis om vi i BFF Strays.

Furface loggaFurface Hundskola
Furface samarbetar med BFF Strays bland annat genom att kontinuerligt utvärdera BFF-hundarna, samt hjälpa föreningens jourhem med eventuella problem.

Maria Ahola på Furface har nosarbete och reaktiva hundar som sin huvudsakliga inriktning. Att utbilda ID-hundsekipage tar emellertid större del av tiden. Hundens behov och upplevelse är det viktiga och givetvis arbetar Furface endast med reko metoder och belöningsbaserat, precis som BFF Strays gör. Hos Furface ska hunden känna sig sedd, hörd och trygg.

Beatrice Pettersson och hunden OttoHundklimpen
BFF Strays medlemmar och för-alltid-hem får 10 % rabatt på privatlektioner hos Hundklimpen.

Hundklimpen fokuserar på att hitta lösningar på problem och skapa en glädjefylld träningssituation. Målet är att det alltid ska vara kul att gå på hundkurs. Genom roliga och lärorika kurser kan hundägaren få nya perspektiv och förståelse för sin hund. Beatrice Pettersson som driver Hundklimpen är inte bara diplomerad hundinstruktör utan också retoriker inom ledarskap och kommunikation, och kan med det som grund på ett pedagogiskt och intressant sätt lära människan nya sätt att hantera situationer.

Kelpiestuds
Kelpiestuds samarbetar med BFF Strays bland annat genom att kontinuerligt utvärdera BFF-hundarna, samt hjälpa föreningens jourhem med eventuella problem.

Åsa Jakobsson på Kelpiestuds håller kurser både online och IRL, alltid individ- och belöningsbaserat med hundens bästa i fokus. Åsa driver också The Creative Kelpie som riktar in sig på planering av hundträning och konst i olika former, samt KelpiePhoto där hon är fotograf med hund som specialitet. Med två böcker ute, ”Vardagslydnad med klicker” och ”Lugn och fokuserad hund”, är det Åsas ambition att sprida gott hundägarskap över Sverige, en hund i taget!

Prickiga hundens loggaPrickiga hunden och andra individer
Prickiga hunden stöttar BFF Strays genom att vid behov utvärdera BFF-hundarna, samt hjälpa föreningens jourhem med eventuella problem.

Prickiga hunden erbjuder hundträning både privat och i grupp, samt hundfysioterapi till exempel efter skador eller vid smärta. Kerstin Zeuge som driver Prickiga hunden har själv haft flertalet omplaceringar med olika problem i bagaget. All träning och hantering sker reko och belöningsbaserat. Glädje och tillit att utveckla relationen och skapa trygghet med är grundstenar i både träning och hantering.

rplus_logoR+ Hundskola
R+ Hundskola erbjuder halva priset på den första kursen för BFF Strays för-alltid-hem. Dessutom erbjuder företaget en första gratis konsultation för BFF Strays jourhem och därefter halva priset för lektioner för jourhemmen. Utöver detta hjälper dessutom R+ Hundskola till med intervjuer och bedömningar av adoptörer och jourhem, samt hjälper BFF Strays som organisation med tips och bollar idéer vid behov.

R+ Hundskola jobbar med moderna, effektiva metoder som ser till hundens naturliga förutsättningar, och tillämpar klickerprinciperna för att förändra beteenden och lära hundarna att fungera väl i vårt samhälle. Givetvis arbetar R+ Hundskola med positiv förstärkning, precis som BFF Strays gör.

Vecanis
Vecanis och BFF Strays samarbetar bland annat på mässor och på andra evenemang för att sprida kunskap om vegetabilisk kost för hundar. Vecanis ger alla BFF Strays adoptörer och jourhem möjlighet att kostnadsfritt få ett vegofoder-startkit. Det är ett smörgåsbord av de torrfoder Vecanis har i butiken, allt för att det ska vara enkelt att provsmaka vad som erbjuds inom vegetabiliska foder. Vill du nyttja erbjudandet? Skicka e-post till info@bffstrays.se och ange namn, adress och mobilnummer (för leverans), så skickar vi det vidare.

Vecanis erbjuder ett stort urval av högkvalitativa veganska hundfoder liksom tugg, kex och mycket mer. Butiken har valt att specialisera sig på detta så att vi kan leva tillsammans med våra hundar utan att tumma på vår omtanke om andra djur. Vecanis anser att något av det finaste du kan göra är att bli vegan, adoptera ett hemlöst djur, och sedan leva veganskt tillsammans. BFF Strays kunde inte hålla med mer! Med Vecanis utbud vill butiken göra det valet lättare för alla.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Annonser