Våra samarbetspartners

Nedan listar vi de organisationer som BFF Strays samarbetar med. Vill du och din organisation komma med i vårt gäng? Skicka ett mejl till kontakt@bffstrays.se så pratar vi vidare!

Byrackaforever loggaByrackaforever
Byrackaforever erbjuder 15 % på den första konsultationen och 10 % på kurser (i egen regi) för BFF Strays adoptörer.

Hos Byrackaforever i Skåne är det fokus på nosigheter. Marie Koenen, som driver Byrackaforever, har hundar som arbetar med sina nosar, men hon använder nosarbete även som aktivering och i sina beteendeutredningar. Detta bland annat för att höja hundens självförtroende, få ner stressnivåer och för att det ligger så nära till hands för vad hunden gör naturligt. Marie är utbildad både beteendeutredare och specialsöksinstruktör, och hon tycker att det är lika kul att hålla kurser som att själv gå kurser med sina egna hundar!

Csigoras loggaCsigoras hundbutik
Med koden bff15 får den som handlar på Csigora 7,5 % rabatt och samtidigt får BFF Strays 7,5 % av värdet som gåva. Totalt ger alltså Csigora 15 % rabatt på hela ordern förutom på foder, kattsaker, kurser och rea.

Csigora värnar om en god etisk hundsyn som tar hänsyn till hundens egna behov och förutsättningar. Företaget förespråkar samma typ av hundträning som BFF Strays gör, nämligen den som söker belöna fram önskat beteende i stället för att med våld tvinga fram önskvärt resultat. Csigoras sortiment bygger på tre grundprinciper: Hänsyn till forskning om hundens behov, ambitionen att kombinera hög kvalitet med hög funktionalitet, samt fokus på snygg design och form.

Djurrättsalliansens loggaDjurrättsalliansen
Djurrättsalliansen hjälper BFF Strays att få ut sitt budskap och har dessutom stöttat oss ekonomiskt, exempelvis i samband med våra insamlingar och kampanjer.

Den ideella organisationen Djurrättsalliansen arbetar för ett samhälle som visar respekt och empati för djur. Djurrättsalliansen arbetar med att dokumentera, avslöja och bekämpa djurplågeri i olika former. Den första större undersökningen visade förhållandena på 100 grisfarmer i Sverige och hur grisarnas verklighet ser ut. Sedan dess har organisationen filmat på minkfarmer, hönserier, kalkonfarmer och slakterier, allt för att visa djurens verklighet för det svenska folket.

Ekhammar hundEkhammar hund
Ekhammar hund erbjuder 15 % rabatt på alla tjänster på hemsidan till BFF Strays adoptörer och jourhem.

Caroline Holgersson som driver Ekhammar hund är hundinstruktör, hundpsykolog, fear free-certifierad och utbildad social tjänstehundförare via Svenska terapihundskolan. Hon har adopterat tre egna hundar och erbjuder olika typer av reko och belöningsbaserade privatträningar och beteendeutredningar på plats utanför Järna, eller online.

Logga Hela livets hundskolaHela livets hundskola
Hela livets hundskola erbjuder den första beteendekonsultationen gratis för BFF Strays jourhem och 10 % rakt igenom för medlemmar och adoptörer på sådant som är i Hela livets hundskolas egen regi.

Jenny Möller som driver Hela livets hundskola är hundinstruktör och hundbeteendeutredare. Hon brinner för att hjälpa de osäkra hundarna, och att anpassa kursmiljöer så alla kan känna sig trygga. Hennes mål är att alla ska våga gå kurs och kunna ha roligt tillsammans med sina hundar. Givetvis arbetar hon belöningsbaserat. Hela livets hundskola finns i Gränna.

Hund Helt Enkelts loggaHund Helt Enkelt
Hund Helt Enkelt ger bort e-boken ”Omplacering. Helt enkelt.” till BFF Strays adoptörer. Allt för att ge hundar som är nya i Sverige den bästa starten! Utöver detta ger Hund Helt Enkelt bort en testmånad av Hundflix. Hundflix samlar all kunskap du kan behöva, från vardag till hundsport, på ett och samma ställe! Du tittar när du vill, hur ofta du vill, och var du vill, alltid med fokus på glädje och utveckling. Om du som adoptör inte har fått de koder som du behöver för köpen, eller helt enkelt har tappat bort dem, skicka e-post till kontakt@bffstrays.se så ordnar vi upp det.

Hund Helt Enkelt består av Ulrika Högbom och Åsa Jakobsson. Hos Hund Helt Enkelt blandas kaos och kontroll (och kryddas med pyttelite crazy). Ulrika och Åsa har en bred kompetens och stor erfarenhet av ett flertal sporter och hundtyper. Hund Helt Enkelts filosofi bygger på att hundträning ska vara roligt för båda, och det blir det när det är belöningsbaserad och effektiv träning som bygger på samarbete. Hund Helt Enkelt finns online eller IRL i Stockamöllan i Skåne.

Hundividen loggaHundividen
Hundividen erbjuder 3 gratis tillfällen beteendeutredning för jourhem och 50 % rabatt på beteendeutredning för adoptörer vid köp av lilla startpaketet. Hundividen erbjuder även 15 % rabatt till BFF-medlemmar på Blygerhundskurserna, medan föreningens adoptörer får 50 % rabatt.

My Molander som driver Hundividen har hjälpt BFF Strays sedan starten med olika volontäruppgifter. Mys hjärta klappar lite extra för de utsatta hundarna, och hon adopterade seniorhunden Pepi 2019 via BFF. My är utbildad hundinstruktör och hundbeteendeutredare via Attityd Hundkunskap. När utbildningen var klar var ett samarbete med BFF Strays en självklarhet. Hundividen erbjuder kurser, privatträningar och beteendeutredningar i Stockholm.

Beatrice Pettersson och hunden OttoHundklimpen
BFF Strays medlemmar och för-alltid-hem får 15 % på sin första bokade privatlektion (gäller ej utkörning).

Hundklimpen fokuserar på att hitta lösningar på problem och skapa en glädjefylld träningssituation. Målet är att det alltid ska vara kul att gå på hundkurs. Genom roliga och lärorika kurser kan hundägaren få nya perspektiv och förståelse för sin hund. Beatrice Pettersson som driver Hundklimpen är inte bara hundinstruktör, canineopat och hundmassör utan också retoriker inom ledarskap och kommunikation, och kan med det som grund på ett pedagogiskt och intressant sätt lära människan nya sätt att hantera situationer. Hundklimpen finns i Örebro.

Motiverade hundarMotiverade hundar
Motiverade hundars samarbete med BFF Strays innebär bland annat att alla BFF Strays medlemmar får rabatt på kursen Blygerhund online. (Kursen kostar 1 995 kr i stället för ordinarie pris 2 500 kr). Kursen passar alla hundar, oavsett träningsvana! Om du som medlem inte har fått den kod som du behöver för köpet, eller helt enkelt har tappat bort den, skicka e-post till kontakt@bffstrays.se så ordnar vi upp det.

Motiverade hundar drivs av Jessica Mann, som är hundbeteendeutredare, instruktör, föreläsare och författare till ”Blygerhundar – så gör du din hund till en superhjälte” och ”Valpträning – så gör du din valp till en vardagshjälte”. Jessica driver dessutom Attityd hundkunskap där hon håller yrkesutbildningar för instruktörer och hundbeteendeutredare tillsammans med två kollegor. Jessica håller på med flera olika hundsporter, exempelvis freestyle, heelwork to music, rallylydnad och hoopers, är klickertränare och fear free-certifierad. Motiverade hundar finns online men också fysiskt i Bottnaryd.

Logga N&T hundskolaN&T Hundskola
N&T Hundskola erbjuder BFF Strays adoptörer och jourhem 20 % rabatt på kurser och privatlektioner och 10 % rabatt för medlemmar. Utöver detta erbjuder N&T Hundskola beteendeutredning till rabatterat pris för adoptörer och jourhem: 20 % rabatt per träff eller boka paket för 1 500 kr (vilket innebär 700 kr i rabatt).

N&T Hundskola erbjuder privatlektioner, beteendeutredning, valpkurser, vardagssamarbeteskurser, specialkurser (inkallning, antijakt, frivillig hantering med mera), aktiveringskurser och kurser inom nose work. Grundstenarna i N&T:s tänk är glädje, förståelse och samspel. Stéphanie Lundell som driver N&T Hundskola och Positivets hundcenter AB (hunddagis) är utbildad hunddagisföreståndare, hundpsykolog, valpinstruktör, allmänlydnads- och klickerinstruktör, nose work-instruktör, samt agilityinstruktör. Hon har själv tre omplaceringar. N&T Hundskola ligger utanför Växjö.

rplus_logoR+ Hundskola
R+ Hundskola erbjuder halva priset på den första kursen för BFF Strays för-alltid-hem. Dessutom erbjuder företaget en första gratis konsultation för BFF Strays jourhem och därefter halva priset för lektioner för jourhemmen. Utöver detta hjälper dessutom R+ Hundskola till med intervjuer och bedömningar av adoptörer och jourhem, samt hjälper BFF Strays som organisation med tips och bollar idéer vid behov.

R+ Hundskola jobbar med moderna, effektiva metoder som ser till hundens naturliga förutsättningar, och tillämpar klickerprinciperna för att förändra beteenden och lära hundarna att fungera väl i vårt samhälle. Givetvis arbetar R+ Hundskola med positiv förstärkning, precis som BFF Strays gör. R+ Hundskola har onlineverksamhet men finns IRL i Malmö med omnejd.

Trygga tassenTrygga tassen
Trygga tassen erbjuder 15 % på privatlektioner för BFF Strays adoptörer.

Bakom Trygga tassen står Annette Lindberg som är hundinstruktör och håller bland annat valp-, nosework-, balansboll-, dog parkour-, trick-, blyger- och berikningskurser, samt personsök som aktivering. Annette utbildar sig också till beteendeutredare och är klar våren 2023. Trygga tassen håller till i Halmstadsområdet (milersättning kan tillkomma).

Vecanis
Vecanis och BFF Strays samarbetar bland annat på mässor och på andra evenemang för att sprida kunskap om vegetabilisk kost för hundar. Vecanis ger alla BFF Strays adoptörer och jourhem möjlighet att kostnadsfritt få ett vegofoder-startkit. Det är ett smörgåsbord av de torrfoder Vecanis har i butiken, allt för att det ska vara enkelt att provsmaka vad som erbjuds inom vegetabiliska foder. Vill du nyttja erbjudandet? Skicka e-post till kontakt@bffstrays.se och ange namn, adress och mobilnummer (för leverans), så skickar vi det vidare.

Vecanis erbjuder ett stort urval av högkvalitativa veganska hundfoder liksom tugg, kex och mycket mer. Butiken har valt att specialisera sig på detta så att vi kan leva tillsammans med våra hundar utan att tumma på vår omtanke om andra djur. Vecanis anser att något av det finaste du kan göra är att bli vegan, adoptera ett hemlöst djur, och sedan leva veganskt tillsammans. BFF Strays kunde inte hålla med mer! Med Vecanis utbud vill butiken göra det valet lättare för alla.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara